Kuva: Heikki Westergård

Pääyhteistyökumppanit

TOYOTA

Toyotan arvoissa yhdistyvät samanlaiset asiat kuin omassa arvomaailmassani: ihmisten kunnioitus ja syrjinnän vastaisuus. Toyota on maailmanlaajuinen Olympia- ja Paralympiakomiteoiden pääyhteistyökumppani tulevien kahdeksan vuoden ajan. Kumppanuus käynnistyi myös Suomessa.

www.toyota.fi/mobilityforall

Kuva: Toyota

Jalostaja

Jalostajalle vastuullisuus ja arjen tukeminen ovat kaiken perusta. Jalostaja on mukana yhteistyöprojektissa, jossa yritys tukee 11 parayleisurheilijaa ja heidän matkaansa Tokion paralympialaisiin vuonna 2021. Minulla on kunnia toimia Jalostajan paratiimin kapteenina, ja samalla myös esimerkkinä nuorille parayleisurheilijoille.

www.jalostaja.fi

Leo-Pekka ja Jalostaja

Urheilu Mehiläinen

Urheilu Mehiläinen on yksi uusimmista tukijoistani. Yhteistyö Urheilu Mehiläisen kanssa on loistava mahdollisuus hyödyntää heidän tarjoamiaan palveluita sekä huippuosaamistaan. Kokeneena urheilijana ja vuosia maailman huipulla urheilleena tiedän, että huipulla pysyminen on entistä työläämpää. Nyt voin keskittää kaikki terveys- ja hyvinvointipalvelut yhteen paikkaan. Se antaa edellytykset pysyä myös jatkossa maailman nopeimpana pyörätuolikelaajana.

www.mehilainen.fi/urheilu-mehilainen

FAST

Olen ollut FAST:in urheiluravinnetiimissä mukana vuodesta 2016 lähtien. Ennen aamutreeniä aamupalalla ei meinaa maistua mikään. Ja jos ei syö, niin ei jaksa treenatakaan. FAST:in tuotteista löytyy hyviä vaihtoehtoja niin aamutreenien alla tehtävään tankkaukseen kuin myös suorituksen jälkeiseen palautumiseenkin. FAST:in tuotteet auttavat saavuttamaan kunnianhimoiset tavoitteeni ja parhaan suorituskyvyn h-hetkellä tehokkailla, puhtailla ja herkullisen makuisilla tuotteilla. Todella monipuolinen valikoima ja hyviä makuvaihtoehtoja!

www.fast.fi

FAST

Kuva: Heikki Westergård

Rukka

Rukka-mallistosta olen löytänyt itselleni rentoja ja urheilullisia vaatteita. Rukka-merkki on vuosikymmenten ajan liitetty korkealaatuisiin suojaaviin tekstiileihin, joissa yhdistyy käytännöllinen toiminnallisuus, mukavuus ja erittäin korkea suojaavuus. Tuotemerkki on tuttu monessa eri urheilumuodossa. Mukavat ja toimivat vaatteet myös minun lajissani!

www.rukka.com/fi

Kuva: Juha Flinck

Kuva: Veikko Kähkönen

Tufo

Pyörätuolikelauksen oleellisiin asioihin kuuluvat renkaat. Rengasasioissa yhteistyökumppanini on ollut jo vuodesta 2003 lähtien tshekkiläinen Tufo, joka tarjoaa monenlaisia renkaita mm. ratakäyttöön sekä pyörätielenkeille. Oma kisarenkaani painaa vain 125 grammaa ja se soveltuu erinomaisesti erilaisiin kilpailualustoihin.

www.tufo.com

Kuva: Harri Kapustamäki

Tovari

Vuosien yksinäinen taival omien verkkosivujen kanssa oli välillä enemmän kuin tuskien taivalta. Vuonna 2017 oli aika ottaa uusi askel eteenpäin ja aloittaa yhteistyö Tovarin kanssa uusien kotisivujen myötä. Tovarilla on kokemusta urheilijoiden kotisivujen suunnittelusta ja toteuttamisesta, joten siellä todellakin tiedetään, miten urheilijan omat kotisivut tehdään ja kuinka urheilija, fanit ja yhteistyökumppanit otetaan huomioon. Suosittelen!

Tovari

TovariSport

Kuva: Veikko Kähkönen