Kuva: Nina Jakonen

Pääyhteistyökumppanit

TOYOTA

Toyotan arvoissa yhdistyvät samanlaiset asiat kuin omassa arvomaailmassani: ihmisten kunnioitus ja syrjinnän vastaisuus. Toyota on maailmanlaajuinen Olympia- ja Paralympiakomiteoiden pääyhteistyökumppani tulevien kahdeksan vuoden ajan. Kumppanuus käynnistyi myös Suomessa.

www.toyota.fi

Kuva: Toyota

Jalostaja

Jalostajalle vastuullisuus ja arjen tukeminen ovat kaiken perusta. Jalostaja on mukana yhteistyöprojektissa, jossa yritys tukee 11 parayleisurheilijaa ja heidän matkaansa Tokion paralympialaisiin vuonna 2021. Minulla on kunnia toimia Jalostajan paratiimin kapteenina, ja samalla myös esimerkkinä nuorille parayleisurheilijoille.

www.jalostaja.fi

Kuva: Jalostaja

Rukka

Rukka-mallistosta olen löytänyt itselleni rentoja ja urheilullisia vaatteita. Rukka-merkki on vuosikymmenten ajan liitetty korkealaatuisiin suojaaviin tekstiileihin, joissa yhdistyy käytännöllinen toiminnallisuus, mukavuus ja erittäin korkea suojaavuus. Tuotemerkki on tuttu monessa eri urheilumuodossa. Mukavat ja toimivat vaatteet myös minun lajissani!

www.rukka.com/fi

Kuva: Juha Flinck

Kuva: Veikko Kähkönen

Tufo

Pyörätuolikelauksen oleellisiin asioihin kuuluvat renkaat. Rengasasioissa yhteistyökumppanini on ollut jo vuodesta 2003 lähtien tshekkiläinen Tufo, joka tarjoaa monenlaisia renkaita mm. ratakäyttöön sekä pyörätielenkeille. Oma kisarenkaani painaa vain 125 grammaa ja se soveltuu erinomaisesti erilaisiin kilpailualustoihin.

www.tufo.com

Kuva: Harri Kapustamäki

Tovari

Vuosien yksinäinen taival omien verkkosivujen kanssa oli välillä enemmän kuin tuskien taivalta. Vuonna 2017 oli aika ottaa uusi askel eteenpäin ja aloittaa yhteistyö Tovarin kanssa uusien kotisivujen myötä. Tovarilla on kokemusta urheilijoiden kotisivujen suunnittelusta ja toteuttamisesta, joten siellä todellakin tiedetään, miten urheilijan omat kotisivut tehdään ja kuinka urheilija, fanit ja yhteistyökumppanit otetaan huomioon. Suosittelen!

www.tovari.fi

Kuva: Veikko Kähkönen